Fier Vermogensbeheer in Actief Media

23-12-2021

Fier Vermogensbeheer blikt fier terug op een vliegende start!

Op 14 december 2020 werd Fier Vermogensbeheer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en in januari 2021 konden Johan IJsbrandij, Thijs van Keimpema en Bram Bakker los in een modern kantoorpand aan de Hegedyk 1 in Sneek.

Fier bestaat nu een jaar en staat voor trots en dat zijn de drie heren op hun bedrijf en wat zij hun klanten bieden.

Fier Vermogenbeheer groeit snel

Het eerste jaar wist Fier al flink te groeien en nog dagelijks mogen zij nieuwe beleggingsklanten verwelkomen.

“Het succes zit met name in onze nuchtere en persoonlijke aanpak en onze goede bereikbaarheid” zegt Bram. “Daar waar veel bedrijven, waaronder de grootbanken, de coronacrisis hebben aangegrepen om verder te digitaliseren, zetten wij vol in op persoonlijk contact. Deze aanpak spreekt klanten aan en geeft vertrouwen om hun vermogen bij ons te beleggen.”

Onafhankelijk maatwerk

Johan is daarnaast blij dat binnen Fier Vermogensbeheer onafhankelijk maatwerk mogelijk is, daar waar andere partijen steeds meer kiezen voor modelportefeuilles en standaardoplossingen.

Johan: “Het is toch vreemd dat klanten verschillen qua leeftijd, vermogenspositie, levensfase en inkomen en dat ze vervolgens allemaal dezelfde oplossing en portefeuille krijgen. Wij brengen bij de inventarisatie duidelijk de wensen en uitgangspunten van de klant in beeld en laten de beleggingen hierbij aansluiten. Daarbij hebben wij de mogelijkheid om binnen obligaties, waarbij het steeds moeilijker wordt om rendement te genereren, voor alternatieven te kiezen.”

Bram is het hier helemaal mee eens. Bram: “Wij voelen ons ook heel verantwoordelijk. We beleggen met het geld van onze klanten. Dat realiseren wij ons iedere dag. Bovendien kunnen wij heel snel schakelen. Als wij kansen zien, spelen wij daar snel op in.”

Persoonlijk en laagdrempelig

Een andere reden voor het succes is volgens Thijs de laagdrempeligheid.
Thijs: “Laagdrempelig om een afspraak in te plannen voor een oriënterend gesprek of een second opinion, maar ook qua ondergrens. Klanten kunnen bij ons vanaf €100.000 terecht, daar waar bij veel andere partijen de ondergrens op €500.000 ligt.”

“Daarnaast, waarderen onze klanten het feit dat ze ons rechtstreeks kunnen bellen, mailen en appen (ook buiten kantooruren). Klanten zijn geen nummers, we hebben dan ook geen keuzemenu’s.
En heeft de klant liever een afspraak bij hen thuis, op avond of in het weekend dan is dat geen enkel probleem. Goed luisteren naar wat de klant wil, dat vinden we het allerbelangrijkste.”

Het persoonlijke contact ziet Fier Vermogensbeheer als basis voor het opbouwen en onderhouden van een hechte vertrouwensrelatie.

Spreekt onze nuchtere en persoonlijke dienstverlening u ook aan?

Bel dan naar 0515-745 589 of mail naar info@fiervermogensbeheer.nl en ervaar het zelf.

Zie voor meer informatie: www.fiervermogensbeheer.nl of bezoek ons kantoor op de Hegedyk 1 te Sneek.

 

Oant sjen!