Onze filosofie

Fier Vermogensbeheer is een onafhankelijke vermogensbeheerder. Wij kunnen daarom de beste keuzes maken voor een optimale verhouding tussen risico en rendement. We maken geen gebruik van huisfondsen en hebben ruimte voor individuele aandelen. De mensen achter Fier Vermogensbeheer zijn ervaren en, door de combinatie van expertises, complementair. Fier Vermogensbeheer is een compacte organisatie met een transparante werkwijze, korte lijnen en een informele aanpak.

Behalve op onze ervaring en vakmanschap baseert Fier Vermogensbeheer de beleggingsbeslissingen voor een deel op technische analyse en algoritmes. Dit zijn bewezen zelflerende computermodellen die selecties maken op basis van actuele marktomstandigheden. Daarnaast nemen wij uiteraard uw eigen wensen en beleggingsdoelen mee in de strategie.

 

Beleggen is timen en spreiden: op de juiste momenten de optimale keuzes maken. Daarom is Fier Vermogensbeheer er voor u, met professionele, vakkundige ondersteuning. Om flexibel te zijn in onze keuzes, kiezen we op een innovatieve manier voor dagelijks verhandelbare beleggingen.

U betaalt Fier Vermogensbeheer op basis van het te beleggen vermogen, of dit nu in aandelen, obligaties of vastgoed zit of tijdelijk liquide staat. Dus: winstnemen zullen wij, als daar een goede aanleiding voor is, alleen maar stimuleren. Daarom maakt liquiditeit onderdeel uit van de portefeuille.

Fier Vermogensbeheer combineert ervaring, kennis en technologie om uw beleggingsdoel te realiseren. Dit doen we duidelijk en transparant. Meer weten over onze beleggingsfilosofie? Neem contact op voor een afspraak!

  • Korte lijnen, snel persoonlijk contact
  • Divers team van ervaren experts
  • Gestructureerd beleggingsproces
  • Bewezen beleggingsresultaten

Welk beleggingsprofiel past bij u?

Voor ieder een passende keuze.