Lijfrente beleggen
Maatwerk beleggen

Vermogensbeheer

Fier streeft naar een optimaal rendement voor portefeuilles vanaf € 100.000, maar verliest daarbij het risicoprofiel en de beleggingstermijn niet uit het oog. Bij het samenstellen van uw beleggingsportefeuille baseert Fier zich op een combinatie van ervaring, kennis en technologie (algoritmes en technische analyses) om uw beleggingsdoel te realiseren.

Wij zijn een zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerder. Fier Vermogensbeheer is een handelsnaam van de vergunningshoudende beleggingsonderneming De Vermogensbeheerders B.V. die sinds 2010 actief is. Fier vermogensbeheer voldoet daarmee aan alle benodigde vergunningen en inschrijvingen en valt onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Wij, van Fier, zijn een moderne vermogensbeheerder, maar wel ‘ouderwets’ betrokken, persoonlijk en dichtbij. Professioneel en ervaren. Wij creëren maatwerk voor u. We laten ons leiden door een combinatie van vakmanschap en wetenschappelijke modellen. Persoonlijk en toegankelijk. We anticiperen snel en wendbaar. Fier heeft veel aandacht voor risicobeheer, wij zijn zuinig op úw vermogen.

Fier spreidt, wij koersen niet op één mogelijk scenario. Dit beleid is dynamisch en zorgt voor extra risicospreiding in uw portefeuille, met volop focus op rendement. Dit doen we op een rationele manier waarbij wij ons niet laten (ver)leiden door emotie.

Fier belegt uw vermogen op de manier die bij uw persoonlijke situatie en wensen past. We bespreken de risico’s en gewenste resultaten. Op korte en lange termijn. Fier staat voor realistische doelstellingen die we transparant en duidelijk rapporteren.

Fier realiseert groei van úw kapitaal. En daar zijn we trots op.

  • Vermogensbeheer dat aansluit
    op uw persoonlijke voorkeuren
  • Dynamische slimme beleggingsstrategieën
  • U krijgt een eigen, altijd
    bereikbare, contactpersoon
  • Maatwerk. Flexibel. Transparant

Welk beleggingsprofiel past bij u?

Voor ieder een passende keuze.