Maatwerk beleggen

Stelt u zich eens voor….  

Een beleggingsportefeuille die volledig aansluit op uw wensen. Een portefeuille ondergebracht bij een bank met een vergunning van De Nederlandsche Bank die gespecialiseerd is op het gebied van beleggen. Ervaren beleggingsspecialisten die deze portefeuille voor u samenstellen en onderhouden. Maandelijkse rapportage over de resultaten en directe bijsturing op basis van de actuele marktomstandigheden.  

Kan dit? Vraagt u zich af.  

Uiteraard kan dit! Bij Fier Vermogensbeheer zijn we gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerk portefeuilles. Kortom, géén modelportefeuille met eigen beleggingen.  

Binnen maatwerk stellen we een portefeuille samen op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Vooraf bespreken we uitvoerig welke instrumenten u wenst in te zetten bij de samenstelling van de portefeuille. Daarin kennen we geen beperkingen. U kunt daarbij denken aan het inzetten van zelflerende systemen,  algoritmes, individuele aandelen, opties en grondstoffen. 

Mist u deze mogelijkheden bij uw huidige beheerder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag alle mogelijkheden met u door, op ons kantoor of bij u thuis. 

We zijn rechtstreeks mobiel bereikbaar en maken geen gebruik van een call-center of een keuzemenu. Persoonlijk, dichtbij en maatwerk. Dat is voor ons dé basis voor een goede samenwerking.  

  • Vermogensbeheer dat aansluit
    op uw persoonlijke voorkeuren
  • Dynamische slimme beleggingsstrategieën
  • Uw eigen, rechtstreeks
    bereikbare, contactpersoon
  • Maatwerk. Flexibel. Transparant

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen, of wilt u graag met ons van gedachte wisselen welke manier van beleggen het beste bij u past? Neem geheel vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.