Visie 2024

23-12-2023

Terwijl we de drempel van het nieuwe jaar naderen, delen banken en economen traditiegetrouw hun kijk op 2024. Het lezen van al die rapporten is voor mij als een puzzel, op zoek naar de rode draad in al die meningen. Wat ik ontdek, is dat een visie geen exacte wetenschap is. De kracht van slim beleggen zit hem juist in de wendbaarheid, het vermogen om bij te sturen wanneer dat nodig is. Bescheidenheid is hierbij de sleutel; denk nooit dat je alles weet!

In 2023 heeft kunstmatige intelligentie ons flink geholpen. Niet alleen bij het nemen van beslissingen, maar ook door slim te investeren in bedrijven als Nvidia, Salesforce en Amazon. Het resultaat mag er zijn en we dagen u uit om dit te vergelijken met uw huidige vermogensbeheerder.

Laten we wel realistisch blijven: kunstmatige intelligentie is geen toverstaf, maar een krachtig hulpmiddel. Het analyseert enorme hoeveelheden gegevens, ontdekt patronen en identificeert trends die voor ons mensen vaak verborgen blijven. Het is als een financiële goeroe die nooit slaapt.

Ondanks de technologische vooruitgang blijft het contact met onze klanten mensenwerk en draait het om vertrouwen. We zijn fier dat we dit voor onze klanten mogen doen en in 2024 blijft dat vertrouwen onze basis. Wat onze visie betreft, die past niet zomaar in een column. Onze plannen voor 2024 liggen klaar en als u wilt weten wat er op ons boodschappenlijstje staat, maak dan gerust een afspraak. We vertellen het u graag.